Der var tvivl om det var lugten af fest, eller lugten af øretæver der fyldte mest i luften, da både PI’s første – og andet hold troppede stolt op på hjemmebanen i Katrinedalshallen lørdag d. 8/10.

Der var nemlig planlagt socialt arrangement efter holdkampene, og det var tydeligt at se på begge holds spillere, at man gerne ville dukke op til fest med en sejr i bagagen.

PI’s 2. hold kom på banen som tophold, og det var tydeligt for enhver at udeholdet (KBK) var skræmte allerede inden bolden var skudt op. Stærkt støttet af de fleste 1. holds spillere som heppekor, blev samtlige kampe blev vundet i to sæt, og KBK måtte gå grædende fra banen – endnu engang 2 point til PI! Senere på aftenen blev der sagt gentagne gange, at det var som at spille havebadminton mod sin nevø.

Så var det 1. holdets tur. Heppekorstjenesten blev byttet om, og 1. holdet trådte på banen med ild i øjnene, skuende efter 3 point i horisonten. Senere skulle det vise sig, at holdet dårligt nok behøvede at varme op.

Stærke sejre af holdets to mixdoubler gjorde, at der hurtigt stod 2-0 til PI på tavlen. Det er her værd at bemærke, at klubbens nok mest erfarne (både på banen og på aldersspektret) Nikolaj gjorde sig særligt bemærket hos træner Steffen – ”det er utroligt han kan spille så godt, når han er så gammel” måtte Steffen flere gange udbryde på sidelinjen. Senere på aftenen måtte Nikolaj da også erkende, at al den ros og de mange sejre stiger ham til hovedet … om vi får Nikolaj at se igen i fremtidige holdkampe på 1. holdet er nok meget tvivlsomt.

Herefter gik det en smule frem og tilbage. Lyngbys to damesingler havde åbenbart fået det rigtige ben ud af sengen, og hev to knebne sejre hjem. 2-2.

Men her gør PI hvad PI gør bedst. Med øl og ramasjang i sigtekornet var der kun en ting at gøre – vinde de resterende kampe, og gøre det hurtigt!

Og som sagt, som gjort. 4 hurtige herresingler, og 5 doubler blev overstået med rekordtid og PI kunne endnu engang trække sig sejrrigt ud og sende Lyngbyspillerne hjem i seng … 10-3 ren afklapsning!

Der blev stemt på kampens spiller, hygget med vådt og tørt til ganen før hele PI i samlet trop gik mod indre by for, at hygge sig på bedste PI manér. Også på Boule bars petanquebaner blev der kigget misundeligt mod PI’s baner – for ”hvordan kan man være så god til to sportsgrene” blev der opsnappet flere steder fra de tilstødende baner.

Næste fællesholdkamp finder sted d. 29/10 – mon ikke vi disker op med to sejre igen! 🙂